Bruids Foto Award

Na 4 foto's ingezonden te hebben ben ik dik tevreden met deze nominatie voor het BFA 2014,
BFA staat voor Bruids foto award en wordt in Nederland gezien als een belangrijke wedstrijd voor Huwelijksfotografen. Meer dan 2700 foto's werden in gezonden in 10 verschillende categorieën en deze foto is genomineerd als groepsfoto.
Jullie kunnen mee stemmen door hier te klikken. Of als je de rest van de foto's ook wilt zien.

I recieved a nomination for the BFA 2014, A wedding photography contest in the Netherlands, over 2700 photo's have been submitted by different photographers in 10 different categories,  And with this photo I won a nomination.
If you would love to see the rest of the photo you have to click here, But be aware, It's all in DUTCH whoahahaha

klik op de foto voor fullscreen versie, Natuurlijk veel mooier
Click on the photo to see it fullscreen, Gives it more justice,